FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Pyssel för barn

Creatief met papier en karton | Bekijk alle hobbyartikelen hier

Ibland kan semestern kännas lång, då kan det vara kul med kreativa aktiviteter, vi har satt ihop några idéer som passar perfekt till barn. Idéerna är enkla och materialet tar inte stor plats och kan därför packas ner i resväskan.

Artiklar 109-144 av 360

Page
per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v14629 Vit mugg med svart motiv
    De vita muggarna som är stapelbara, är båda dekorerade med svart motiv som ritats med en svart glas- och porslinstusch efter en schablon. Den ena muggen använder vi som ett pennställ och den andra som en kruka till vår kaktus som vi modellerat av Silk Clay.
  2. Inspiration: v15266 Världens flaggor av rörpärlor
    Detta kreativa geografiprojekt stärker barns matematisk och sociala kunskap. Barnen söker först på nätet efter all världens flaggor som de i pixelutgåva för över till pärlplattor med rörpärlor. Alla flaggorna samlas till sist i en gemensam utställning. När barn arbetar kreativt med rörpärlor och skapar mönster, när de räknar och beräknar, stärks deras matematiska intelligens. Dessutom stärks barnens sociala kunskaper när de samarbetar och individuellt bidrar med delar till ett gemensamt projekt.
  3. Inspiration: v14118 Tuschtegning i kulørt kartonramme med prægning

    Hver af de viste tegninger er lavet med Colortime tusch på tegnepapir. Herefter er de ved hjælp af dobbeltklæbende tape indrammet i kulørte rammer af karton med præg.

Artiklar 109-144 av 360

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company