FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Pyssel för barn

Creatief met papier en karton | Bekijk alle hobbyartikelen hier

Ibland kan semestern kännas lång, då kan det vara kul med kreativa aktiviteter, vi har satt ihop några idéer som passar perfekt till barn. Idéerna är enkla och materialet tar inte stor plats och kan därför packas ner i resväskan.

Artiklar 1-36 av 52

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15820 Insekter av papprör och frigolit kläs med garn
  Gör egna roliga insekter av papprör som kläs med tjockt garn med hjälp av Sticky Base. Gör ett huvud av en frigolitkula som dekoreras och läggs löst ovanpå kroppen så den kan röra sig
 2. Inspiration: v14881 Älvor skapade av Silk Clay och Foam Clay
  Älvor med kroppar av frigolithjärtan, klädda med Foam Clay, med huvuden, fötter och händer av Silk Clay. Armar av piprensare, allt sätts ihop utan att använda lim.
 3. Inspiration: v12966 Djur av piprensare

  Djur, formas av chenille (piprensare) med en dia på 25 mm. Sätt fast ögon m.m, av Silk Clay. Djurets ben och öron görs av piprensare med en dia. på 9 mm.

 4. Inspiration: v14842 Trofé av en enhörning, dekorerad med Silk- och Form clay
  Enhörningen av papier-maché målas med hobbyfärg och dekoreras med glittrig Foam Clay som sätts runt hornet. Manen görs av Silk Clay i alla regnbågens färger. Silk Clay kan mixas till ljusare pasteller genom att blanda med vit Silk Clay. För att skapa effekten av en regnbågsman är varje färg rullad till tunna strimlor och med lätt hand trycks de fast runt enhörningens horn. Ögon görs av svart Silk Clay som rullas till en tunn strimla och formas till ett öga.

Artiklar 1-36 av 52

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company