Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Påsk

Påsk för barn

Påsken är en perfekt tid för kreativa aktiviteter tillsammans med barnen. Därför hittar du här massor av produkter och idéer till påskdekorationer som barnen kan göra. Kanske hittar du även en kreativ påskpresent till barnen? Samla familjen och pausa den stressiga vardagen, medan påskaktiviteterna får utrymme.

Artiklar 1-36 av 65

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v12210 Ägg av Colorbar kartong

  Dessa fina ägg klipps av Colorbar kartong med dubbelsidigt tryck. 3-4 ägg häftas ihop med en häftapparat och hängs upp i färgad elastisk tråd. Vacker effekt när de rör sig..

 2. Inspiration: v15345 Påskgirlanger av rörpärlor med påskharar, påskägg, blommor och påskkycklingar.
  Gör en fin påskgirlang med 4 olika figurer av rörpärlor: påskkyckling, påskhare, påskägg och blommor. Alla figurerna är gjorda av en blandning av glitter, pärlemor och standardfärgade rörpärlor. Blommorna och påskhararna är dekorerade med pålimmade pompoms
 3. Inspiration: v11219 Krasseägg med fötter

  De små vårfigurerna består av äggskal av papier-maché som är målade med matt A-Color Akrylfärg. Vaddkulorna målas och limmas på som fötter och ögon. Näbben formas av modellmassan Silk Clay som sedan trycks fast.

 4. Inspiration: v11519 Filthöns
 5. Inspiration: v12889 Små djur av piprensare och Silk Clay

  Piprensare (chinelle), formas till kropp. Sätt på ögon, näbb, nos osv. av Silk Clay. Monteras därefter på fot av mossgummi.

Artiklar 1-36 av 65

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company