Presentartiklar och presentidéer

Presenter till kreativa vuxna

Letar du efter den perfekta presenten till en kreativ person, så har du hamnat rätt. Här hittar du olika idéer till presenter för vuxna som tycker om att fördjupa sig i en kreativ hobby. Här finns något för alla så du hittar säkert något som passar.

Presenter till kreativa vuxna
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-4 vardagar
Leverans 3-4 vardagar

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Lär dig måla med akvarell
  A5, 200 g, 1 set
  431,00 SEK
  Innehåller: Art Aqua akvarellfärger ½-pan i 12 färger, akvarellblock med 20 sidor samt penslar.

  Lär dig att måla med akvareller med detta övningskit som innehåller allt du behöver för att komma igång. Skanna QR-koden och bli tryggt guidad genom övningen, där du får lära dig en mängd olika akvarelltekniker. Till sist står du med en fin akvarellmålning.

  Akvarellfärgerna med högt pigment kommer i en metallbox. Dessa akvarellfärger av högsta kvalitet har imponerande färgegenskaper och hög ljusbeständighet. De är enkla att arbeta med och lämpar sig för både färgintensiv och ljusa målningar. Akvarellpapperet kommer i ett A5-block som innehåller 20 ark 200 g varmpressat papper med fin struktur. Vattenpenseln har fina nylonborst och ett ihåligt skaft av plast till vatten. Fylls upp och doserar enkelt vattnet med lätta tryck på skaftet. Den platta fläktborsten har nylonborst. Perfekt för att blanda färger och skapa effekter som gräs och hår. Med sina mjuka borst passar dessa två ponnyhårborstar särskilt väl för akvarellmålning. En liten platt borste och en stor rund för större ytor. Den lilla borsten med nylonborst är perfekt till mindre detaljer..

  QR-koden på produkten länkar till en detaljerad videoguide som introducerar spännande tekniker och steg-för-steg-instruktioner. Perfekt för nybörjare eller som en kreativ present. Rengör borstarna med vatten och låt dem lufttorka medan de ligger eller står så att håren inte böjs.

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company