Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Presentartiklar och presentidéer

Handgjorda presenter från vuxna

Handgjorda presenter är alltid en hit, både att göra och att få. Du kan ge bort den som en julklapp, födelsedagspresent eller "bara för att"-present. När du gör en kreativ present, har du stora möjligheter att sätta en personlig prägel den, med mottagaren i tankarna. På det sättet blir den handgjorda presenten något helt unik. Låt dig inspireras av idéerna här.

Handgjorda presenter från vuxna
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 185

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15733 Lanternor av självhärdande lera med utstuckna hål.
  Gör lanternor av självhärdande lera genom att ut stansa ut botten med en kakform. Kavla ut sidorna och gör en mindre hål med en utstickare med prägel. Sätt ihop delarna och låt torka.
 2. Inspiration: v12277 Korgflätning

  Nylonrep dekoreras med pappersbast och sys ihop till små korgar.

 3. Inspiration: v20001 Decoupage
 4. Inspiration: v14554 Gjutna ljusstakar med bokstäver och motiv i relief
  Ljusstakarna är tillverkade av hobbybetong med plastglas som gjutform. Förbered genom att montera motiv och bokstäver i mossgummi för reliefeffekt.
 5. Inspiration: v14140 Inredning av stöpt betong

  Dekorationerna/inredningen som vi visar här är stöpt av betongpulver i hink, som tillsatts med vatten. Man kan använda mycket att stöpa i. I detta exempel används en bokstav av papier-maché som stöpform.

Artiklar 1-36 av 185

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company