Decoupage på papp

Decoupage på papp

Inspiration: 15059

Från: 4,70 kr

Till: 1 727,70 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 4,70 kr

Till: 1 727,70 kr

Pappartiklar är perfekta att dekorera med papper. Välj mellan transparent papper (servetter, silkespapper och decoupagepapper) eller täckande papper (glanspapper, presentpapper m.m.) Vi rekommenderar decoupagelack till detta.
Visa alla
...
Den här idén kommer från:
Rita och måla Decoupagetekniker Måla på papier-maché
Så här gör man
Guide step 1
Step 1.
Decoupage med täckande papper: Det är inte nödvändigt att måla pappföremålet innan decoupage (om man inte vill göra en delvis dekoration av föremålet). Pensla på blank decoupagelack med pensel (små fält åt gången). Lägg små riv/utklipp av t.ex. glanspapper över lacken. Släta ut med pensel från mitten och utåt för att unvika luftbubblor. Till sist penslas decoupagelack på hela ytan för att få ett jämnt utseende.
Guide step 2
Step 2.
Decoupage med transparent papper: Vi rekommenderar att måla mörka pappföremål vita innan decoupage, så papprets färger och mönster syns tydligt. Måla t.ex. med vit Plus Color hobbyfärg och låt torka.
Guide step 3
Step 3.
Utklippta och rivna bitar av transparent papper limmas på den målade ytan med decoupagelack. Tekniken är den samma som vid täckande papper. OBS: Väljer ni att använda en servett till decoupagen, är det endast det översta lagret av servetten som används. Låt torka.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms