Kreativ jul

Julpyssla med barn

Julpysslar du med barnen som en del av er jultraditionen? Vi anser att det är en av julens bästa aktiviteter. För oss är det viktigt att barn och vuxna arbetar kreativt. Därför vill vi inspirera er till kreativa stunder. På denna sida har vi samlat populära produkter och idéer som passar för barn.

Julpyssla med barn
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 37-72 av 277

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15551 Nissar av trådrullar
  Gör små nissar på trådrullar genom att vira runt band eller bast. Limma fast huvuden av trä och forma luvor, kläder, skägg och tillbehör med Silk Clay och Foam Clay.
 2. Inspiration: v15555 Hängande juldekorationer med glitter
  Måla dekorationen av trä med Colortime tusch och dekorera med glitter och konstgjord snö. Använd Sticky Base som lim, eftersom den fäster på sugande ytor. Du kan enkelt använda fingrarna när du lägger på det.
 3. Inspiration: v15429 Paketkalender av tygpåsar med siffror på manillamärken
  Använd tygpåsar till kalenderpaketen och använd dem år efter år. Påsarna är dekorerade med stickers med kalendersiffror på manillamärken, som satts fast med rött grosgrainband.
 4. Inspiration: v15158 Tomtenissar av terrakottaklockor och frigolitkulor klädda med Foam Clay glitter och Silk Clay
  Använd Foam Clay glitter till att klä klockan av terrakotta och till tomteluvan. Huvudet består av en frigolitkula klädd med Silk Clay som även används till händer och fötter.

Artiklar 37-72 av 277

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company