Kreativ jul

Julpyssla med barn

Julpysslar du med barnen som en del av er jultraditionen? Vi anser att det är en av julens bästa aktiviteter. För oss är det viktigt att barn och vuxna arbetar kreativt. Därför vill vi inspirera er till kreativa stunder. På denna sida har vi samlat populära produkter och idéer som passar för barn.

Julpyssla med barn
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 68

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15965 Snöglob med bild
  Gör din egen snöglob med bild och glitter som julklappsidé eller dekoration till jul. Hitta ett motiv, laminera bilden och limma fast motivet i snögloben.
 2. Inspiration: v14996 Polardjur av kartong
  Klipp ut motiven efter schablonarket och limma ihop delarna till söta polardjur. Klistermärken med ögon, nosar och kinder klistras på för att ge djuren ett sött uttryck.
 3. Inspiration: v14343 Ängel och tomtenisse sydd av filt med glitter.
  Figurerna är tillverkade av filt med och utan glitter efter schablon. Vissa delar sys ihop och vissa delar limmas. Fyll med ull och rita detaljer med en svart textiltusch.
 4. Inspiration: v14396 Ängel av frigolit med decoupage
  De två änglarna är ihopsatta av ovala och platta frigolitföremål i olika storlekar. Huvud, händer och fötter är målade. Kroppen är klädd med decoupagepapper: Vingarna är av metallkartong, medan hår och gloria gjordes av piprensare.

Artiklar 1-36 av 68

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company