Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Hemgjorda juldekorationer

Julpyssla med barn

Julpysslar du med barnen som en del av er jultraditionen? Vi anser att det är en av julens bästa aktiviteter. För oss är det viktigt att barn och vuxna arbetar kreativt. Därför vill vi inspirera er till kreativa stunder. På denna sida har vi samlat populära produkter och idéer som passar för barn.

Julpyssla med barn
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

32 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16211 Charmigt julpynt av vinkorkar
  Återanvändning är meningsfullt och kan absolut användas till något kreativt! Spara t.ex. vinkorkarna och gör om dem till söta, små julfigurer i snygga färger. Fint pynt till julgranen eller i fönstret.
 2. Inspiration: v14323 Papperspyssel till jul efter flexibel schablon.
  Figurerna är klippta ur kartong efter en flexibel schablon, som består av flera delar.
 3. Inspiration: v13904 Julgranar av stjärnstrimlor med stam av rörpärlor från Nabbi

  Julgranarna är gjorda av stjärnstrimlor, som träs på ett snöre i sicksack tillsammans med rörpärlor. Överst på varje gran limmas 2 kartongstjärnor, en på varje sida av snöret.

 4. Inspiration: v11950 Colorbar julpynt

  Colorbar papper och kartong med tvåsidigt tryck och vit kärna har använts till detta färgglada julpynt som har klippts efter schablon. Vi har dekorerat med rivet papper och fäst med powertape.

32 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company