Hemgjorda juldekorationer

Julpyssla med barn

Julpysslar du med barnen som en del av er jultraditionen? Vi anser att det är en av julens bästa aktiviteter. För oss är det viktigt att barn och vuxna arbetar kreativt. Därför vill vi inspirera er till kreativa stunder. På denna sida har vi samlat populära produkter och idéer som passar för barn.

Julpyssla med barn
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-4 vardagar
Leverans 3-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 64

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16211 Charmigt julpynt av vinkorkar
  Återanvändning är meningsfullt och kan absolut användas till något kreativt! Spara t.ex. vinkorkarna och gör om dem till söta, små julfigurer i snygga färger. Fint pynt till julgranen eller i fönstret.
 2. Inspiration: v14994 Polardjur av rörpärlor på pärlplattor.
  De tre polardjuren är gjorda av rörpärlor. Alla sätts på pärlplatta och stryks ihop under en bit bakplåtpapper. Schablonerna kan skrivas ut och läggas under den genomskinliga pärlplattan, så även de mindre kan vara med. Därefter monteras varje djur i ett upphängningssnöre, så de kan hänga i t.ex. julgranen.
 3. Inspiration: v14565 Renar av Silk Clay på långa ben av piprensare med rörpärlor
  De två renarna med luvor, näsor, öron och klövar är formade av Silk Clay. Båda med långa ben och dekorationskant av piprensare och rörpärlor (på luvan). Alla delar inkl. ögon och horn av piprensare trycks/sticks fast i leran.
 4. Inspiration: v13945 Rhinstenar och glitterfärg på prismor och kulor av papper

  Prismor och Click ornament sätts ihop efter beskrivning och målas med A-Color, glitter. Efter torkning dekoreras de med fastlimmade rhinstenar och ett snöre av merceriserat bomullsgarn knyts fast.

Artiklar 1-36 av 64

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company