Weekend Sale: Njut av helgen med 20% rabatt på vårt stora utbud av Plus Color hobbyfärg. Hitta din rabattkod här.
Kreativ jul

Julnyheter 2021

Visste du hur många olika saker du kan göra och använda som juldekoration? Här finns nyheter som du aldrig har sett förr och favoriter i nya utgåvor. Något som vi tror på i år, är stjärnstrimlorna som är vädertåliga och kan därför användas utomhus, Vi är säkra på att du hittar något som passar dig.

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

30 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15990 Tygrosetter till upphängning
  Handgjorda textilrosetter till upphängning som även är perfekta som juldekorationer. Gör tygrosetter av tyg och stryktyg. Klä kartongcirklar med tyg och gör rynkstygn med en synål. Det krävs inte en symaskin.
 2. Inspiration: v15998 Handgjort papper med gran till jul
  Gör ditt eget papper med granbarr till bordskort, dekorationer och ljusglas. Strö granbarr i papperspulmen i vatten, där pappret upplöses. Torka pappret över natten.
 3. Inspiration: v16078 Adventskalender med tåg i trä
  Mal og dekorér adventstog med 4 vogne og brug det som adventskalender i december. Mal trætoget med hobbymaling, sæt tallene på siden og læg en 3D snow effect liner på kanterne.
 4. Inspiration: v15989 Julhus av kartong och tyg dekorerad med glitter till upphängning
  Gör ditt eget julhus med glitter. Använd den inlagda kartongen som är utskuren. Pensla på framsidan med decoupagelack och klä med tyg. Stryk glittertyg på taket och sätt i snöre.

30 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company