Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning

Egentillverkade julklappar från vuxna

En personlig och handgjord present, visar verkligen att det är tanken som räknas. Vi har satt ihop en rad inspirationsartiklar och idéer till dig som gärna vill göra dina julklappar själv. Här hittar du kreativa idéer som du kan använda till att göra personliga julklappar till vuxna. Oavsett om det är till mamma, pappa, syster, moster eller någon helt annan.

Artiklar 1-36 av 78

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14825 Virkad korg i XL garn
  Korgen är virkad av ett helt nystan garn och virknål nr. 35. Beskrivningen hittar du här under som en pdf-fil. Vill du ha en högre korg kan du använda samma beskrivning men anväda 2 nystan.
 2. Inspiration: v14543 Knoppar av terrakotta dekorerade med färg och tusch till glas- och porslin
  De stora knopparna av vitglaserad terrakotta är dekorerade med svarta motiv. En knopp är helt målad med färgen, A-Color Glass. De andra är dekorerade med motiv efter schabloner. Till detta har vi använt en konturtusch till glas och porslin.
 3. Inspiration: v14570 Långbent fågel av frigolit klädd med pulp
  Fågeln är tillverkad av ett ägg och en kula av frigolit som satts ihop och klätts med pulp. Efter torkning är två långa ben och fötter formade av blomsteertråd. Figuren är målad med Plus Color hobbyfärg.
 4. Inspiration: v14165 Virkad babyfilt med diagonala bubblor.
  Den lilla filten är virkad i ett mönster av diagonala bubblor (även kallad popcorn) och avslutas med musselkant hela vägen runt. Skriv ut beskrivningen som finns som en särskild pdf-fil till denna idé.

Artiklar 1-36 av 78

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company