Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning

Egentillverkade julklappar från vuxna

En personlig och handgjord present, visar verkligen att det är tanken som räknas. Vi har satt ihop en rad inspirationsartiklar och idéer till dig som gärna vill göra dina julklappar själv. Här hittar du kreativa idéer som du kan använda till att göra personliga julklappar till vuxna. Oavsett om det är till mamma, pappa, syster, moster eller någon helt annan.

Artiklar 1-36 av 83

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15104 Tunisisk virkad kudde av tubegarn
  Fram- och bakstycket på kudden är gjord genom att använda tekniken tunisisk virkning (även kallad krokning). Tunisisk virkning är en virkning, där maskorna är på nålen som på stickning. Till en kudde används ca. 800 g tubegarn.
 2. Inspiration: v14576 Nyckelringar av trä och "nyckelskåp"
  Den smala trähyllan, formad som en pratbubbla, används här till praktisk förvaring av nycklar. Upptill har vi sågat ut fyra skåror där nyckelringarna hängs upp. Nyckelringarna består av lädersnören med målade träföremål.
 3. Inspiration: v14502 Hus gjutna i ihopsättbara formar
  Husen på bilden är alla gjutna i ihopsättningsbara formar med hobbybetong och gipsmassan, Cera-Mix Exclusive. Taket på huset av betong är målat med Art Metal, medan de två husen av gips är grafiskt dekorerade med en svart glas- och porslinstusch.
 4. Inspiration: v14451 Nytt liv till en gammal lampa
  Bordlampan är tillverkad av en skärm, en lampfattning och en sladd med kontakt. Alla delar från en gammal lampa. Ny lampfot har gjutits i betong. Stora träkulor träs på och skärmen dekoreras med decoupagepapper.

Artiklar 1-36 av 83

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company