Weekend Sale: Njut av helgen med 25% rabatt på vårt stora sortiment av bomullsgarn. Hitta din rabattkod här
Kreativ jul

Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning

Vet du alltid vad du ska ge bort i julklapp? Här har vi samlat inspiration på presenter till kreativa barn och vuxna, DIY presenter som du själv kan göra och dessutom inspiration till personlig och kreativ presentinslagning. Du hittar även idéer till adventskalendern.

Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 429

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Kreativ mix
  Natur, 1 förp.
  77,00 SEK
  Bassortiment med en mix av olika kreativa temaprodukter som uppmuntrar till fri fantasi och kreativitet. Perfekt som ett supplement i kombination med andra basprodukter och - föremål. Kreativ inspiration medföljer på emballeget

  Du kan använda påsens innehåll på många olika sätt. Använd t.ex. materialen till fri lek och fantasi, där du gör figurer eller dekorerar olika föremål som återbruksmaterial, toalettrullar, mjölkkartonger och liknande med pompomer, piprensare och andra roliga hobbyartiklar som du hittar i detta set. Du kan också använda de olika schablonerna som finns inne i emballaget och använda setet som ett klipp och klistra set. Kort sagt ett riktigt bra sortiment med många användbara basmaterial till kreativitet. Förpackningen innehåller även Sticky Base som är ett multilim och modelleringslim i ett. Som lim kan Sticky Base strykas på med fingrarna på alla sugande och matta ytor såsom papp, kartong, trä, pompomer, piprensare och liknande.

  Innehåller: Sticky Base, papperskonfetti, papperssnöre, vågpapp, naturpapper i ark, trämosaik, wire med papper, små och stora glasspinnar i trä.
 2. Facetterade plastpärlor
  stl. 10-12-16 mm, Hålstl. 1-2,5 mm, 125 ml/ 1 förp., 75 g
  47,00 SEK
  Exklusiva transparenta acrylpärlor i en kristallmix i fin A-kvalitet
 3. Kreativt Minikit
  Toalettrull busigt bi, 1 set
  39,00 SEK
  Materialset till ett busigt bi med rörliga vingar. Biets vingar klipps till av emballaget. Lägg själv till en tom talettrulle. Beskrivning medföljer

  Förutom materialet i detta set behöver du också en tom toalettrulle, en hålslag och en sax. Börja med att vira piprensarna runt toalettrullen för att bilda biets ränder. Gör två hål strax ovanför bi-ränderna och ett annat överst, om du behöver, be en vuxen att hjälpa dig. Klipp nu ut de vingar som illustreras på förpackningens insida och vik dem på mitten. För att få biet ska kunna röra sina vingar, placeras ett snöre mellan varje vinge så att de ligger i linje med varandra. Gör hål med en hålslag eller sax och montera vingarna med medföljande snöre, pärlor och gem. Dekorera biet med glitterlim, självhäftande rullögon och dekorgummicirklar. Gör biets antenner av en bit piprensare, pompomer och dekorgummicirklar.

  Tanken bakom detta kit/materialset är att inspirera till 'kreativ med återvinning' och återvinna tomma förpackningar - både från hushållet (som toalettrullar, mjölkkartonger, äggkartonger m.m.) samt förpackningens emballage och kombinera dessa med fantasi och kreativitet till roliga figurer. Genom den kreativa processen och det efterföljande leken är detta kit ett perfekt tillfälle att prata och lära sig om återvinning. Barnen lär sig att utveckla sin kreativitet och att man genom att använda sin fantasi kan sätta samman skräp och enkla hobbymaterial till nya saker som fantasifigurer, leksaker m.m. Detta inspirerar barnen att se saker på nya sätt och till och med fortsätta att återvinna andra ämnen på kreativa sätt istället för att kasta ut dem

  Innehåller: Piprensare, pompomer, bomullsnöre, metallgem, självhäftande dekorgummicirklar, självhäftande rullögon, plastpärlor och glitterlim. Mönsterark på insidan av emballaget.
 4. Inspiration: v14180 Gjutna ljusstakar och dekoration av betong
  Ljusstakarna och dekorationerna är tillverkade med Hobbybetong i gjutformar av papier-maché. I detta exempel askar och lock.

Artiklar 1-36 av 429

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company