Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Hemgjorda juldekorationer

Vivi Gade jul

Vivi Gade är ett drömland för oss alla som tycker om att vara kreativ med papper. Serien består av lyxigt papper med mönster och färger i skandinavisk design, varar mycket klassiska röda färger till jul. Vivi Gade Design kan kategoriseras som handgjorda kort, pappersdekorationer och presentinslagning.
Här nedan hittar du ett stort utbud av idéer för att göra handgjorda juldekorationer med Vivi Gades designpapper.
Vivi Gade jul
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 257

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15416 Stjärngirlang av utstansade designpapper
  Gör din egen stjärngirlang med stjärnor som stansas ut i designpapper och fästs ihop på mitten.
 2. Inspiration: v15408 Trumma dekorerad med hobbyfärg, dekorationsfolie och design-limark
  Trumma i papp dekorerad med dekorationsfolie och desig-limark. Kanterna är målade med hobbyfärg. Randig naturhampa kan användas till att hänga upp trumman i julgranen.
 3. Inspiration: v15015 Julklappsinslagning med gröna grenar som motiv, dekorerade med snöre, band och presentetikett av bark.
  Presenter inslagna i presentpapper med motiv av gröna grenar. De inslagna paketen och askarna är dekorerade med linsnören, velourband och juldekorationer/presentetikett, varpå mottagarens namn kan skrivas.
 4. Inspiration: v14906 Julklappar med kreativa detaljer.
  Presentinslagning och färdiga vikaskar från Vivi Gade Design med motiv. Banden vi har använt är Susifix- och Grosgrainband, Därutöver manillamärke och glitterrosett till dekoration.

Artiklar 1-36 av 257

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company