FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Hemgjorda juldekorationer

Nisselandskap

Med ett litet nisselandskap kan du låta nissarna flytta in i ditt hem och skapa extra julstämning, magi och mysiga stunder. En hit hos barnen som älskar små väsen, speciellt busiga sådana. Här hittar du både idéer till den populära nissedörren och nisselandskap som t.ex. kan bilda en ram om de dagliga påhitten och historierna om nissen, till glädje för barnen.

Nisselandskap
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-4 vardagar
Leverans 3-4 vardagar

16 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v15972 Jultåg av mjölkkartonger och återbrukspapp
    Gör ditt eget jultåg av mjölkkartonger och återbrukspapp. Start enkelt igång med idén, där både stora och små kan vara med. Måla tåget med Plus Color hobbyfärg och dekorera med Plus Color tusch. Sätt till sist ihop tåget och vagnar med snöre. Använd tåget som juldekoration på bordet eller i ett barnrum.
  2. Inspiration: v15024 Tomtenissens dörr med staket och brevlåda
    Här har vi målat dörr, brevlåda och en tomte av trä med hobbyfärg. En liten tomteluva är tillverkad genom att att klippa en trekant i filt och sätta ihop den som en strut med dubbelhäftande tejp. Minipaket slås in och används som dekorationer utanför dörren och en liten krans av piprensare. Tomtenissensdörr kan sättas fast på väggen vid fotlisten med klisterprickar.

16 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company