Hemgjorda juldekorationer

Änglar och renar

Änglar och renar är figurer som bidrar till julens magi.Här kan du tillverka dina egna med hjälp av våra idée och beskrivningar.<br />När du är klar, kan du använda figurerna som dekoration på fönterbrädan, som en del av ett jullandskap, i julgranen m.m.


Artiklar 1-36 av 72

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v13946 Juldekorationer av trä, målade och strödda med glitter

  Ängel, snöflingor och stjärnor är målade med Plus Color hobbyfärg. Efter torkning ritas detaljer med en tuschpenna, i lite limlack strös glittret.

 2. Inspiration: v13406 Nickande ängel med strutklänning

  Ängelns görs av en strut, målas med A-Color och dekoreras med glanspapper. Vingarna av 2 utstansade fötter. Ett frigolitufo, sätts fast i änden av en blomsterpinne, som sticks i struten. I pinnens andra ände sätts en pärla, vilket får ängeln att nicka.

 3. Inspiration: v14420 Ängel av kägelkropp med Foam Clay
  Ängeln görs av en kägelkropp i frigolit som kläs med. Leran är inbördes blandad till nya färger och dekorerad med rhinestones. Vingarna är tillverkade av Foam Clay i guld. Ögonen och munnen är formad av Silk Clay och trycks fast tillsammans med hår och gloria.
 4. Inspiration: v16212 Färggranna julfigurer av glasspinnar
  Med glasspinnar, lite färg, lim och en massa fantasi kan barnen göra skojiga, färgsprakande julfigurer till pynt i julgranen eller i fönstret.
 5. Inspiration: v11884 Pop Angels

Artiklar 1-36 av 72

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company