Weekend Sale: Njut av helgen med 25% rabatt på vårt stora sortiment av bomullsgarn. Hitta din rabattkod här
Hemgjorda juldekorationer

Julkulor

Har du någonsin pysslat med julkulor? Det finns mycket kreativt och roligt de kan användas till. Julkulor kan hängas i julgranen, läggas i skålar, på fat och mycket mer. För att inte tala om hur många olika slags julkulor som finns. Vi har samlat julkulor i alla former och färger här på denna sida.

Artiklar 1-36 av 77

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16210 Vackra plastkulor med dekorativt innehåll
  Denna teknik är så enkel att också små fingrar kan vara med! Riv snyggt papper, leta rätt på vackra bokmärken, strö över glitter och stoppa in alltsammans i plastkulan. Dekorera till sist med glitterlim och band, och så är det klart ...
 2. Inspiration: v15976 3D julkula av handgjort papper
  Gör 3D julkulor genom att klippa ut 5 likadana former från schablonen. Sy ihop alla 5 på varandra på en symaskin. Fäst ändarna genom att knyta knutar i varje ände och vik ut julkulorna från mitten. Dekorera ev. julkulan med lite glitterlim på kanterna.
 3. Inspiration: v15770 Julkulor dekorerade med metallfärg och konstgjord snö
  Dekorera julkulor av papp med Art Metal färg och konstgjord snö som blandas med Sticky Base och därefter fästs på toppen av julkulorna.
 4. Inspiration: v14980 Julkulor av läderpapper
  Till denna kula används 2 stjärnstrimlor av läderpapper samt ett lädersnöre. Läderstrimlorna är klippta i 3 delar och sätts ihop runt lädersnöret.

Artiklar 1-36 av 77

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company