FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Hemgjorda juldekorationer

Juldekorationer julljus och kalenderljus

Har du tänkt på vilka juldekorationer, julljus och kalenderljus du ska ha i år? För att göra det enkelt för dig har vi samlat det mest nödvändiga för att tillveka kreativa juldekorationer, julljus och kalenderljus. Här hittar du även massor av inspiration och tips.

Juldekorationer julljus och kalenderljus
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-4 vardagar
Leverans 3-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 54

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16077 Julkalender i trä
  Julkalender i trä med nedräkning. Måla granar, fåglar m.m. med hobbyfärg, limma dem på kalenderpinnen och täck botten delvis med Sticky Base med konstgjord snö i.
 2. Inspiration: v15444 Adventsdekoration med metallstjärna, flugsvampar, granar, kottar och trämix
  Gör din egen adventsdekoration med oasis som botten. Adventsdekorationen är dekorerad med en metallstjärna, gran, kottar, trämix och svampar av trä dekorerade med glaspärlor.
 3. Inspiration: v15025 Kupa med invändig juldekoration
  Liten julutställning i kupa med utskurna figurer av trä och små julgranar. Börja med att pensla glitterlim på träfoten samt på julgranen som därefter strös över med konstsnö. Träfigurerna trycks ut, sätts ihop och målas med glitterlim. Till sist monteras ljusslingan i botten av kupan och snö läggs på botten av klockan. Figurerna sätts på plats och kupan stängs.
 4. Inspiration: v14748 Stjärna av glittriga papperspåsar med dold LED-ljusslinga
  Denna stjärna som är upphängd i ett grosgrainband är monterat av 7 glittriga papperspåsar. Den är utrustad med batteridriven LED-ljusslinga med små lampor gömda i den ihåliga stjärnans taggar.

Artiklar 1-36 av 54

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company