Hemgjorda juldekorationer

Hängande juldekorationer

Vacker julhängning kan användas både i fönster, utomhus eller på granen. Vi har samlat ett antal idéer för hemlagade julhängen som du kan använda som inspiration för hemlagad julpynt. Här hittar du bl.a. Julhängen som stjärnor, julbollar, julgranar, bockar och änglar. Allt för att hänga.

Artiklar 73-108 av 195

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14980 Julkulor av läderpapper
  Till denna kula används 2 stjärnstrimlor av läderpapper samt ett lädersnöre. Läderstrimlorna är klippta i 3 delar och sätts ihop runt lädersnöret.
 2. Inspiration: v14769 Renar av pompomer, Silk Clay och piprensare med pärlor
  Kroppen och benen på renarna görs med akrylgarn och piprensare på verktyget, Pomponmaker. Klövarna formas av Silk Clay, som även används för att klä en liten frigolitkula till huvud. Hornen görs av piprensare, som även används till ben som dekoreras med pärlor.
 3. Inspiration: v14520 Glasklocka med en flätad guldstjärna på insidan
  Dekorationen består av en flätad pappersstjärna i en förgylld kulkedja med lås som är trädd genom hålet på en kulformad klocka av glas. Dekorera med träpärlor som målas med Plus Color hobbyfärg, guld.
 4. Inspiration: v14405 Tvådelade dekorationer av klar plast, med teckning och glitter
  Dekorationerna av tvådelad plast är dekorerad invändigt med glitter på den ena av de två halvorna. Därefter sätts en teckning in som gjorts på tillhörande inlägg.

Artiklar 73-108 av 195

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company