Hemgjorda juldekorationer

Hängande juldekorationer

Vacker julhängning kan användas både i fönster, utomhus eller på granen. Vi har samlat ett antal idéer för hemlagade julhängen som du kan använda som inspiration för hemlagad julpynt. Här hittar du bl.a. Julhängen som stjärnor, julbollar, julgranar, bockar och änglar. Allt för att hänga.

Artiklar 1-36 av 74

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15986 Makramé julkula
  Gör en makramé julkula med makramésnören. Använd endast en typ av knytsnöre (Square knot) som inte kräver så stor erfarenhet av att knyta. Till en kula används 650 cm makramésnöre. Det tar max en timma att göra en kula.
 2. Inspiration: v15776 Hängande julhus dekorerade med Sticky Base och glitter
  Måla hus av papp med Plus Color hobbyfärg och låt torka. Blanda Sticky Base och konstgjort snö och sätt på husen. Sticky Base fungerar som lim och kan blandas med olika material. Här har vi använt glitter för att uppnå en vinterlook.
 3. Inspiration: v14784 Utomhuskrans med flätade stjärnor och ljusslinga
  Utomhuskrans flätad av stjärnstrimlor som limmas på metallring. Kransen hängs upp i glittrigt dekorationsband och dekoreras med en ljusslinga. Strimlorna är tillverkade av ett tjockt lager lack på båda sidor och är därför perfekta för utomhusbruk. Vi har använt 3 förpackningar med 2 stora och 2 små i, av dem används 4 stora och 6 små till kransen. De flätas med platt baksida.
 4. Inspiration: v14396 Ängel av frigolit med decoupage
  De två änglarna är ihopsatta av ovala och platta frigolitföremål i olika storlekar. Huvud, händer och fötter är målade. Kroppen är klädd med decoupagepapper: Vingarna är av metallkartong, medan hår och gloria gjordes av piprensare.

Artiklar 1-36 av 74

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company