Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Hemgjorda juldekorationer

Hängande juldekorationer

Vacker julhängning kan användas både i fönster, utomhus eller på granen. Vi har samlat ett antal idéer för hemlagade julhängen som du kan använda som inspiration för hemlagad julpynt. Här hittar du bl.a. Julhängen som stjärnor, julbollar, julgranar, bockar och änglar. Allt för att hänga.

Hängande juldekorationer
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 103

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16063 Snöflingestjärna av papperspåsar
  Klipp, limma och vik enkelt en dekorativ stjärna av 10 papperspåsar.
 2. Inspiration: v15749 Jultomte av makramé som hängande dekoration
  Gör en jultomte med makramé. Jultomten är gjord av knytgarn runt en liten träring. Som tofs har vi använt små träpärlor.
 3. Inspiration: v15813 Julfigurer av självhärdande lera till dekoration och upphängning
  Gör egna julfigurer av självhärdande lera med en kakstans som både stansar ut och präglar. Använd figurerna som fina dekorationer i granen eller på servetterna till juldukningen.
 4. Inspiration: v14995 Snöflingor av rörpärlor
  Snöflingor av rörpärlor. Snöflingan pärlas på en pärlplatta och stryks med strykjärn med en bit bakplåtspapper mellan. Shablonen kan skrivas ut läggas under den genomskinliga pärlplattan, så även små barn kan vara med. Snöflingan kan monteras med upphängningssnöre eller hängas i fönstret med klisterkuddar.

Artiklar 1-36 av 103

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company