Weekend Sale: Njut av helgen med 25% rabatt på vårt stora sortiment av bomullsgarn. Hitta din rabattkod här
Konfirmation

Konfirmations inbjudningar

Här hittar du inspiration till egentillverkade konfirmationsinbjudningar.

Det finns både idéer med beskrivningar och produkter som kan mixas och matchas i olika färger. Allt kan användas till att göra fina konfirmationsinbjudningar som du och konfirmanden kan göra tillsammans.

30 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14423 Inbjudningar och dekorationer i rosa
  Dubbelkortet är dekorerat med ett foto, hjärtan och cirklar av kartong och strukturpapper. Menykorten och askarna dekoreras i samma stil. Allt från Happy Moments i rosa.
 2. Inspiration: v15170 Svart/vit konfirmationsinbjudning med skjorta och fluga i strukturpapper med knappar av rhinestones
  Gör egna inbjudningskort till konfirmationen med en skjorta och fluga av strukturpapper och med självhäftande rhinestones som knappar.
 3. Inspiration: v12254 Kort
 4. Inspiration: v15173 Inbjudan till konfirmation med mobiltelefon och silhuettfigur
  Gör egna inbjudningar till konfirmationen med fina kartongetiketter med mobilmotiv och silhuet av en flicka. Konfirmationsinbjudningarna är dekorerade med strukturpapper, självhäftande rhinestones och pratbubblor.
 5. Inspiration: v12942 Inbjudning, kort och bordsdekorationer med daisyblommor

  Kortserie, med pålimmade blommigt papper från Vivi Gade Design, Skagen och kartong från Color Bar. Dekorera med utstansade daisy-blommor, halvpärlor och vaxat snöre. Bordsdekorationerna består av glashjärtan och vikaskar.

30 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company