Weekend Sale: Njut av helgen med 25% rabatt på vårt stora sortiment av bomullsgarn. Hitta din rabattkod här
Konfirmation

Konfirmations inbjudningar

Här hittar du inspiration till egentillverkade konfirmationsinbjudningar.

Det finns både idéer med beskrivningar och produkter som kan mixas och matchas i olika färger. Allt kan användas till att göra fina konfirmationsinbjudningar som du och konfirmanden kan göra tillsammans.

31 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14423 Inbjudningar och dekorationer i rosa
  Dubbelkortet är dekorerat med ett foto, hjärtan och cirklar av kartong och strukturpapper. Menykorten och askarna dekoreras i samma stil. Allt från Happy Moments i rosa.
 2. Inspiration: v14575 Indbjudningskort och bordsdekorationer till konfirmationsfest i grönt och vitt
  Inbjudningskortet består av ett dubbelt brevkort monterad med ett svart strukturpapper och däröver ett vitt papper med svart tex. Kortet dekoreras med en kartongettikett, Washitejp och självhäftande rhinestones. Runt rosen knyts ett band med ett dekorerat manillamärke. Allt från Happy Moments.
 3. Inspiration: v12254 Kort
 4. Inspiration: v14891 Konfirmationsinbjudning och bordsdekorationer
  Konfirmationskort med silhuett dekorerad med washitejp, kartongettiketter och paljetter på strukturpapper. Bordskortet är dekorert med kartongettiketter och paljetter. Servettet är dekorerad med satinband, manillamärke och paljetter.
 5. Inspiration: v11502 Romantik till årets fest

  Inbjudan, meny och bordskort i Vivi Gade kartong. Bården är utstansad med bårdpunch och texten utskriven från datorn. Korten är dekorerad med utstansade blommor och matchande band från Vivi Gade serien.

31 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company