FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Konfirmation

Konfirmations inbjudningar

Här hittar du inspiration till egentillverkade konfirmationsinbjudningar.

Det finns både idéer med beskrivningar och produkter som kan mixas och matchas i olika färger. Allt kan användas till att göra fina konfirmationsinbjudningar som du och konfirmanden kan göra tillsammans.

32 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15334 Inbjudningskort med spetskartong och utstansade blommor med 3D-effekt
  Gör fina inbjudningskort av spetskartong med fjärilar och blomstermotiv. Dekorera inbjudningskortet med blommor som stansas ut i kartong och fästs lager på lager, så de får en 3D-effekt.
 2. Inspiration: v14577 Inbjudningskort och bordsdekorationer till konfirmationsfest i lila
  Inbjudningskortet består av ett dubbelt brevkort med en utskrift på vitt strukturpapper. Dekorationen består av en siluett, extra kartong och rhinestones. Ett manillamärke är dekorerat med ett kors och används som servettring. Dekorera bordet med pompomer av silkespapper. Allt från Happy Moments.
 3. Inspiration: v12254 Kort
 4. Inspiration: v12920 Inbjudningskort eller grattiskort i blått

  Färdiga kort, dekorerade med självhäftande halvpärlor, papper från Vivi Gade Design och kartong från Color Bar, monterad med dubbelhäftande tejp. Bordskortet är den vikta presentpåsen.

 5. Inspiration: v11502 Romantik till årets fest

  Inbjudan, meny och bordskort i Vivi Gade kartong. Bården är utstansad med bårdpunch och texten utskriven från datorn. Korten är dekorerad med utstansade blommor och matchande band från Vivi Gade serien.

32 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company