FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Konfirmation

Konfirmations inbjudningar

Här hittar du inspiration till egentillverkade konfirmationsinbjudningar.

Det finns både idéer med beskrivningar och produkter som kan mixas och matchas i olika färger. Allt kan användas till att göra fina konfirmationsinbjudningar som du och konfirmanden kan göra tillsammans.

33 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v12919 Inbjudningskort med prickar och stjärnor

  Färdiga kort med med pärlemorseffekt, monterade med Vivi Gade Design papper samt kartong och papper från serien Color Bar. Dekorerat med utstansade stjärnor, rhinstenar, bomullssnöre och Pearl Pen.

 2. Inspiration: v14577 Inbjudningskort och bordsdekorationer till konfirmationsfest i lila
  Inbjudningskortet består av ett dubbelt brevkort med en utskrift på vitt strukturpapper. Dekorationen består av en siluett, extra kartong och rhinestones. Ett manillamärke är dekorerat med ett kors och används som servettring. Dekorera bordet med pompomer av silkespapper. Allt från Happy Moments.
 3. Inspiration: v12254 Kort

  Festliga inbjudningar, menykort och servettringar till festen för det lite större barnet. Telefonens knappar är självhäftande rhinstenar och det rutade pappret är från Vivi Gade design, London serien.

 4. Inspiration: v11502 Romantik till årets fest

  Inbjudan, meny och bordskort i Vivi Gade kartong. Bården är utstansad med bårdpunch och texten utskriven från datorn. Korten är dekorerad med utstansade blommor och matchande band från Vivi Gade serien.

33 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company