FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Konfirmation

Dukning och bordsdekoration till konfirmation

Till en konfirmationsfest finns det mycket att välja mellan. Du får här massor av idéer och tips på produkter som du och konfirmanden kan gå på upptäcksfärd bland.

Artiklar 1-36 av 39

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v12925 Kort med servettmotiv med temat New York

  Kort, monterad med kartong och papper från serien Color Bar,dekorerad med servettmotiv och självhäftande halvpärlor. Dekorerade tändsticksaskar som bordsdekoration.

 2. Inspiration: v13418 Kortserie med halvpärlor och skjorta av designpapper

  Inbjudan är ett dubbelt kort av handgjort papper, skjortan görs av designpapper från Vivi Gades serien, London. Dekorera kortet med självhäftande halvpärlor och hampasnöre. Menykort och bordskort görs av Color Bar kartong och dekoreras i samma stil.

 3. Inspiration: v13788 Bordsdukning och bordsdekorationer i blått med lite rött

  Bordet dukas med blå duk, löpare, blockljus och servetter från festserien, Happy Moments. Dekorera med rosetter som viks av papper från samma serie och matchande dekostenar. Bordskortet/placeringskortet är en blomma av trä som glaset ställs på.

 4. Inspiration: v14092 Fotbollstema på menykort till konfirmationen

  Menykorten till konfirmationen är tillverkade med fotbollstema av kartong och papper från 'Happy Moments'. Därefter är korten dekorerade med dekorationsband med fotbollar, dekonitar och satinband.

Artiklar 1-36 av 39

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company