FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Kreativ inlärning

Se alla projekt med kreativ inlärning

Forskning har visat, att barn kan förbättra sin inlärning med kreativa utmaningar.

Här på vår hemsida får du utskriftsvänliga beskrivningar på upp till 100 idéer inom kategorin. Många projekt täcker mer än ett område.

Artiklar 1-36 av 111

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15623 Mobiler med olika väder av karduspapper och kartong.
  Gör egna moln med olika hängande dekorationer av kartong. Molnen är klippta i karduspapper i två lager och fyllda med papperrester.
 2. Inspiration: v15043 Sportfigurer av bonzaitråd och Silk Clay
  Detta kreativa projekt stärker barnens jag-känsla och ordkunskap. Jag-känslan stärks genom att barnen bildar en figur i Bonzaitråd och Silk Clay, som illustrerar deras favoritsporter eller en sport som de själva är bra på - därmed uppmuntras deras självmedvetenhet. Genom att barnen samarbetar och utbyter idéer till figurer samtidigt som de pratar om figurerna och sporterna, stärks både jag-känslan och ordkunskapen.
 3. Inspiration: v14465 Armband och elastik med ord av bokstavspärlor
  Armbandet består av elastiskt snöre med färgade pärlor. Pärlorna träs på och ord bildas av bokstavspärlor. Avsluta med 3-4 strama knutar.
 4. Inspiration: v14175 Gnidbilder med Neocolor I och II

  Bilderna är delvist målade med de vattenupplösliga Neocolor II. Delvist som ett avtryck av föremålets yta med textur. (t.ex. skosulor, mynt och bark). Till detta har vi använt Neocolor I

Artiklar 1-36 av 111

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company