Fraktfritt vid köp över 299.00 kr.

9. Social kunskap

9. Social kunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att känna av känslor och sinnesstämningar hos andra människor för att kunna samarbeta. Detta sker när barnen använder sig av olika material, när de arbetar två-och-två eller i mindre grupper för att göra tavlor, när de gör presenter till varandra eller tillsammans berättar om varandras idéer och önskemål.


11 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Världens flaggor av rörpärlor
  Inspiration: v15266 Världens flaggor av rörpärlor
  Detta kreativa geografiprojekt stärker barns matematisk och sociala kunskap. Barnen söker först på nätet efter all världens flaggor som de i pixelutgåva för över till pärlplattor med rörpärlor. Alla flaggorna samlas till sist i en gemensam utställning. När barn arbetar kreativt med rörpärlor och skapar mönster, när de räknar och beräknar, stärks deras matematiska intelligens. Dessutom stärks barnens sociala kunskaper när de samarbetar och individuellt bidrar med delar till ett gemensamt projekt.
 2. Dekorera återvinningsmaterial
  Inspiration: v12330 Dekorera återvinningsmaterial
 3. Tavla med höna på rede
  Inspiration: v14475 Tavla med höna på rede
 4. Caran d'Ache undervisningsmanual
  Inspiration: v13024 Caran d'Ache undervisningsmanual
 5. Elastikfigurer i trä
  Inspiration: v12331 Elastikfigurer i trä
 6. Sportfigurer av bonzaitråd och Silk Clay
  Inspiration: v15043 Sportfigurer av bonzaitråd och Silk Clay
  Detta kreativa projekt stärker barnens jag-känsla och ordkunskap. Jag-känslan stärks genom att barnen bildar en figur i Bonzaitråd och Silk Clay, som illustrerar deras favoritsporter eller en sport som de själva är bra på - därmed uppmuntras deras självmedvetenhet. Genom att barnen samarbetar och utbyter idéer till figurer samtidigt som de pratar om figurerna och sporterna, stärks både jag-känslan och ordkunskapen.

11 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company