FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Kreativ inlärning

7. Kunskap om naturen

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att känna, upptäcka, reproducera, kopiera och förstå naturen. På så vis lär de sig om naturens krafter och hur dessa påverkar människans livsvillkor. Detta sker när de med lim skapar kollage av saker och ting som de hittat i naturen, och när de formar, färgar, pressar och dekorerar naturföremål och genom teckningar visar naturens mångfald.


24 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v13653 Korgflätning med träbotten och rundstavar

    Den flätade korgen är gjord av en träbotten med förborrade hål och rundstavar, som har kortats ner. Själva flätarbetet görs med tvinnat sjögräs i två färger.

  2. Inspiration: v14084 Äggskal av terrakotta med lack och tusch
    Detta kreativa projekt stärker barns intuitiva- och naturkunskap genom att få något att gro och växa. Inledningsvis stimulerar barnens förmåga att ana/förutspå vad som ska hända, när de sår i de dekorerade äggskalen. Den efterföljande processen stärker barnens naturkunskap, när de lär sig att vatten, värme och ljus är nödvändigt för för att plantan ska växa.
  3. Inspiration: v14067 Dekorerade dinosaurier och pterodactylus av vit kartong

    De två förtidsdjuren av utstansad, vit kartong är målad med Colortime tusch och dekorerad med decoupagepapper. Ögonen är formade av Silk Clay och trycks fast.

24 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company