FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Kreativ inlärning

7. Kunskap om naturen

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att känna, upptäcka, reproducera, kopiera och förstå naturen. På så vis lär de sig om naturens krafter och hur dessa påverkar människans livsvillkor. Detta sker när de med lim skapar kollage av saker och ting som de hittat i naturen, och när de formar, färgar, pressar och dekorerar naturföremål och genom teckningar visar naturens mångfald.


19 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v10950 Stora insekter med Foam Clay

    Vi har satt Foam Clay på frigolit, med piprensare och roliga ögon. Hitta ev. inspiration från insektsböcker och gör skalbaggar, myror, spindlar, nyckelpigor, gräshoppor mm, gärna i glada färger. Kul aktivitet för barn i skolåldern.

  2. Inspiration: v11214 Måla på is och snö

    En snögubbe målad i vackra färger med A-color

  3. Inspiration: v13879 Elefant av engångshandskar med gipsgaze
    Detta kreativa projekt stärker barns bild- och naturkunskap när barnen gör elefanter av engångshandskar klädda med gipsgaze. Under processen kommer barnen se hur de genom att klä en uppblåst engångshandske med gipsgaze och därefter målar den. kan få den att se ut som en elefant. När barn tillverkar något med hjälp av gipsgaze stärks deras bildkunskap, samtidigt som de upplever vilken påverkan vatten har på gipsgazen (naturkunskap).

19 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company