FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Kreativ inlärning

7. Kunskap om naturen

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att känna, upptäcka, reproducera, kopiera och förstå naturen. På så vis lär de sig om naturens krafter och hur dessa påverkar människans livsvillkor. Detta sker när de med lim skapar kollage av saker och ting som de hittat i naturen, och när de formar, färgar, pressar och dekorerar naturföremål och genom teckningar visar naturens mångfald.


24 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v13007 Pappfigur med krasselåda

    Den utstansade krassefiguren är målad och stämplad med små gummistämplar med A-color matt färg. Odlingslådan sätts ihop med en häftapparat. Så krassen i medföljande plastlåda.

  2. Inspiration: v10946 Askar med oljepastell under vattenfärger

    De vita askarna är dekorerade som fantasifulla 'hemliga teckningar' med vit oljepastell. Därefter är varje ask målad med vattenfärgade, den vita teckningen kommer då fram eftersom olja skyr vatten. Till sist lackas allt. Några dekoreras med pompomer.

  3. Inspiration: v13014 Collageramar med strandmotiv av limlack och sand

    Collageramarna är grundade med Super Primer. Dekorationen görs av limlack som blandas med sand och naturmaterial som hittats vid stranden. Avsluta med rullögon.

24 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company