Spara upp till 80% på årets bästa kreativa sommarrea till dina och barnens sommarpyssel: Se erbjudandet här
Kreativ inlärning

4. Personlig kunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda självinsikt och förmåga för att handla och fatta egna beslut i överenstämmelse med omgivningen. Detta sker när de använder sig av olika material, färger, papper, kartong, pärlor, akvarell och smyckedelar där de kan visa upp något som de själva har skapat och på så sätt ge uttryck för sin personliga stil.


10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v14540 Tavla med fastlimmat tryck och mönster gjorda med stenciler
    Detta kreativa projekt stärker barns bild- och personliga kunskap genom att kombinera digitala foton med färg och collage. På det viset lär sig barnen hur olika bildelement kan kombineras kors och tvärs (bildkunskap). När barnen arbetar med självporträtt som innehåller självironi och humor, blir de dessutom medvetna om hur det kan användas på ett kreativt sätt, vilket stärker deras personliga kunskap.
  2. Inspiration: v13643 Måla självporträtt på målarduk
    Detta kreativa projekt stärker barnens jagkänsla och bildkunskap. När de arbetar med att avbilda sig själva, uppnår de en större självinsikt (jagkänsla). Barnens bildkunskap stärks även när de blandar färger för att t.ex. få fram sin hudfärg, på det viset lär de sig om hur olika färger påverkar varandra.

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company