Fraktfritt vid köp över 299.00 kr.

4. Personlig kunskap

4. Personlig kunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda självinsikt och förmåga för att handla och fatta egna beslut i överenstämmelse med omgivningen. Detta sker när de använder sig av olika material, färger, papper, kartong, pärlor, akvarell och smyckedelar där de kan visa upp något som de själva har skapat och på så sätt ge uttryck för sin personliga stil.


10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Tavla med fastlimmat tryck och mönster gjorda med stenciler
  Inspiration: v14540 Tavla med fastlimmat tryck och mönster gjorda med stenciler
  Detta kreativa projekt stärker barns bild- och personliga kunskap genom att kombinera digitala foton med färg och collage. På det viset lär sig barnen hur olika bildelement kan kombineras kors och tvärs (bildkunskap). När barnen arbetar med självporträtt som innehåller självironi och humor, blir de dessutom medvetna om hur det kan användas på ett kreativt sätt, vilket stärker deras personliga kunskap.
 2. Pixel Art med rörpärlor
  Inspiration: v15146 Pixel Art med rörpärlor
 3. Måla självporträtt på målarduk
  Inspiration: v13643 Måla självporträtt på målarduk
 4. Självporträtt med Silk Clay
  Inspiration: v12342 Självporträtt med Silk Clay
  Detta kreativa projekt stärker barnens självkänsla och bildkunskap genom att barnen gör självporträtt och samtidigt modellerar och blandar färger. När barn arbetar med att avbilda sig själva, uppnår de en större självinsikt, bl.a. genom att få fram sin hud-, hår- och ögonfärg. Det visar hur de ser på sig själva. Barnen stärker även sin bildkunskap, när de formar och blandar olika färger till de aktuella färgerna och därigenom lär de sig hur olika färger påverkar varandra.

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company