Kreativ inlärning

4. Personlig kunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda självinsikt och förmåga för att handla och fatta egna beslut i överenstämmelse med omgivningen. Detta sker när de använder sig av olika material, färger, papper, kartong, pärlor, akvarell och smyckedelar där de kan visa upp något som de själva har skapat och på så sätt ge uttryck för sin personliga stil.


10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Inspiration: v14540 Tavla med fastlimmat tryck och mönster gjorda med stenciler
    Detta kreativa projekt stärker barns bild- och personliga kunskap genom att kombinera digitala foton med färg och collage. På det viset lär sig barnen hur olika bildelement kan kombineras kors och tvärs (bildkunskap). När barnen arbetar med självporträtt som innehåller självironi och humor, blir de dessutom medvetna om hur det kan användas på ett kreativt sätt, vilket stärker deras personliga kunskap.
  2. Inspiration: v15043 Sportfigurer av bonzaitråd och Silk Clay
    Detta kreativa projekt stärker barnens jag-känsla och ordkunskap. Jag-känslan stärks genom att barnen bildar en figur i Bonzaitråd och Silk Clay, som illustrerar deras favoritsporter eller en sport som de själva är bra på - därmed uppmuntras deras självmedvetenhet. Genom att barnen samarbetar och utbyter idéer till figurer samtidigt som de pratar om figurerna och sporterna, stärks både jag-känslan och ordkunskapen.

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company