FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Kreativ inlärning

1. Bildkunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att uppfatta, känna igen och uttrycka sig om delar av den rumsliga världen.

Detta sker huvudsakligen genom modellering, mosaikarbete, ljustillverkning, tenngjutning, godistillverkning samt formgivning med modellvax, gips och papier-maché.


34 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15532 Akvarell kollage
  Barn från klasserna 2 och 4 har gjort stora kollage av rivet papper som först är färglagda med oljekritor och akvarellfärger. Pappersdelarna har barnen bytt mellan med varandra, så att alla rester används. Till sist har kollaget fått ögon och nos.
 2. Inspiration: v13463 Platt figur av trä - målad och dekorerad med mosaik

  Den platta träfiguren är målad med Plus Color hobbyfärg. Efter torkning är den dekorerad med spegelmosaik, minimosaik och självhäftande rullögon.

 3. Inspiration: v11248 Porträtt av papperspulp i collageramar

  Fina självporträtt av papperspulp som läggs i en collageram och målas med Pigment akrylfärg.

 4. Inspiration: v13643 Måla självporträtt på målarduk
  Detta kreativa projekt stärker barnens jagkänsla och bildkunskap. När de arbetar med att avbilda sig själva, uppnår de en större självinsikt (jagkänsla). Barnens bildkunskap stärks även när de blandar färger för att t.ex. få fram sin hudfärg, på det viset lär de sig om hur olika färger påverkar varandra.

34 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company