Weekend Sale: Njut av helgen med 20% rabatt på vårt stora utbud av Plus Color hobbyfärg. Hitta din rabattkod här.
Kreativ inlärning

1. Bildkunskap

Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att uppfatta, känna igen och uttrycka sig om delar av den rumsliga världen.

Detta sker huvudsakligen genom modellering, mosaikarbete, ljustillverkning, tenngjutning, godistillverkning samt formgivning med modellvax, gips och papier-maché.


34 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v13231 Glasmosaik på glasplattor
  Detta kreativa projekt stärker barns bildkunskap genom att låta dem arbeta med deras rumsliga kunskap när de funderar fram figurer av mosaik, i olika former och färger och gör skillnad mellan figur och bakgrund. Dessutom kräver det koncentratio att sortera och kombinera de små mosaikbitarna.
 2. Inspiration: v13463 Platt figur av trä - målad och dekorerad med mosaik

  Den platta träfiguren är målad med Plus Color hobbyfärg. Efter torkning är den dekorerad med spegelmosaik, minimosaik och självhäftande rullögon.

 3. Inspiration: v12894 Bild på målarplatta med strukturpasta

  Bild av strukturpasta som stryks på en målarplatta och ristas med en pinne. Därefter målas motivet med A-color glas och med en svart permanent tuschpenna.

 4. Inspiration: v13466 Banner av imiterat tyg med 'Body Movement'

  Den långa bannern med 'Body Movement' är tillverkad av imiterat tyg i två färger. Det svarta tyget används som bakgrund för de pålimmade figurerna i rörelse, som görs i storleksförhållande 1:1 av vitt imiterat tyg som målats efter fri fantasi.

34 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company