FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.

DIY Home Decor

DIY home decor

Vill du göra DIY heminredning?

Här hittar du perfekta produkter till heminredning och massor av spännande idéer som du själv kan tillverka. Oavsett om du tycker om att virka, arbeta med läderpapper, dekorera föremål eller något helt annat, så kan du hitta inspiration till dekoration till hemmet här.


Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 39

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v13667 Kudde och påse av textilpåsar med transfertryck

  Båda påsarna är dekorerade med tryck som målats med Textile Color på transferpapper, som stryks fast. Skillnaden är text som skrivs med textiltusch och foto, som skrivs ut direkt på transferpappret. Handtaget är klipps på mitten för att kunna knytas ihop, på det viset blir det ett kuddöverdrag.

 2. Inspiration: v16129 Plakat med bloktryk
  Lav dig egen plakat med bloktryk. Anvend linoleumstryk, som også kaldes bloktryk, fordi trykpladerne er delt op i flere dele. Beslut om stregen eller det omkring skal skæres væk. Skær trykpladen ud i linoleum og svært de højtliggende områder med valse. Tryk herefter motivet på et ark akvarelpapir. Vær opmærksom på, at trykket bliver spejlvendt, hvis der indgår tekst.
 3. Inspiration: v15800 Upphängda dekorationer av jutewire formade runt stansformar/kakformar
  Gör fina dekorationer genom att vika jutewire runt stansformar/kakformar. Forma även en ögla med wiren och knyt i ett snöre. Trä på träpärlor och skelettblad som dekoration
 4. Inspiration: v14980 Julkulor av läderpapper
  Till denna kula används 2 stjärnstrimlor av läderpapper samt ett lädersnöre. Läderstrimlorna är klippta i 3 delar och sätts ihop runt lädersnöret.
 5. Inspiration: v11532 Bricktavla

Artiklar 1-36 av 39

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company