DIY Home Decor

DIY home decor

Vill du göra DIY heminredning?

Här hittar du perfekta produkter till heminredning och massor av spännande idéer som du själv kan tillverka. Oavsett om du tycker om att virka, arbeta med läderpapper, dekorera föremål eller något helt annat, så kan du hitta inspiration till dekoration till hemmet här.


Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 306

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v13596 Ägg av svart spiral i platt alutråd

  Det spiralformade ägget är format av svart, platt alutråd/bonzaitråd. Därefter hängs ägget upp i ett svart hampasnöre som dekorerats med pärlhönsfjädrar.

 2. Inspiration: v14588 Knopp av trä dekorerad med decoupage
  Träknopparna är dekorerad med decoupage. Den ena med motivet från en servett och den andra med decoupagepapper. Rita av knoppens omkrets och klipp ut. Fäst materialet på knoppen med hjälp av decoupagelack. Efter torkning kan knoppen lackas ytterligare en gång för extra blank och stark yta.
 3. Inspiration: v13209 Pyramidformad stjärna på lädersnöre med pärlor

  Stjärna, som flätas nästan som den klassiska flätstjärnan. Skillnaden är de fyra stjärntopparna, som är flätade som en pyramid. Stjärnan hängs upp vågrätt istället för lodrätt. Upphänget är ett tunt lädersnöre med träpärlor, målade med Art Metal.

 4. Inspiration: v15874 Sæbeskål og sæbedispenser dekoreret med porcelænstusch
  Tegn lavendler på en sæbeskål og sæbepumpe af porcelæn med glas- og porcelænstuscher. Lad dekorationen tørre i 8 timer, inden den hærdes i en alm. ovn. Herefter tåler det mild maskinopvask.

Artiklar 1-36 av 306

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company