Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.

DIY Home Decor

DIY home decor

Vill du göra DIY heminredning?

Här hittar du perfekta produkter till heminredning och massor av spännande idéer som du själv kan tillverka. Oavsett om du tycker om att virka, arbeta med läderpapper, dekorera föremål eller något helt annat, så kan du hitta inspiration till dekoration till hemmet här.


Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 242

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15977 Adventskrans med pappersblommor av kräppapper
  Gör en adventskrans av gran och blommor gjorda av kräppapper som binds runt en metallring som hängts upp med guldsnöre. Sätt fast ljushållare på adventskransen.
 2. Inspiration: v13590 Knytbord med dekoration

  Knytborden som ni ser här, kan användas som anslagstavlor, skrivtavlor eller bara som dekoration, är dels målade med svart tavelfärg, dels dekorerad med t.ex. designpapper, washitejp, knappar osv.

 3. Inspiration: v14837 Litet féhus i förvaringslåda
  'Fairy house' till små féer har byggts upp i en förvaringslåda med formen av ett hus. Huset är dekorerad med bjälkar. Tak och staket är tillverkad av glasspinnarna och små rustika träskivor bildar en stig till den magiska lilla dörren som även den har träskivor runt sig. För att skapa en mysig trägård har små blommor, fåglar och trädgårdsredskap använts.
 4. Inspiration: v11612 Inredning

  Fina träsaker för dekoration ute och inne som har dekorerats med glödpenna och patinerats med ett tunnt lager Plus Color. För att göra mönster har vi har använt stensilschabloner.

Artiklar 1-36 av 242

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company