FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.

DIY Home Decor

DIY home decor

Vill du göra DIY heminredning?

Här hittar du perfekta produkter till heminredning och massor av spännande idéer som du själv kan tillverka. Oavsett om du tycker om att virka, arbeta med läderpapper, dekorera föremål eller något helt annat, så kan du hitta inspiration till dekoration till hemmet här.


Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 281

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15888 Platta av självhärdande lera med avtryck av torkade blommor
  Gör en platta av självhärdande lera med avtryck av torkade blommor. Kavla först ut leran och lägg därefter på torkade blommor. Tryck/kavla över blommorna, så de bildar ett avtryck i leran.
 2. Inspiration: v14108 Mesholk med zinktak, dekorerad med decoupagepapper och färg

  Mesholken som består av trä med tak av zink. Holkens fyra sidor är målade med Plus Color hobbyfärg. Därefter limmas decoupagepapper från Vivi Gade Design på den målade ytan. Avsluta med en lack.

 3. Inspiration: v1529 Fågelbord
 4. Inspiration: v14576 Nyckelringar av trä och "nyckelskåp"
  Den smala trähyllan, formad som en pratbubbla, används här till praktisk förvaring av nycklar. Upptill har vi sågat ut fyra skåror där nyckelringarna hängs upp. Nyckelringarna består av lädersnören med målade träföremål.
 5. Inspiration: v15229 Podie med självhäftande folie
  Gör ditt eget podie av halvpallar och dekorera det med självhäftande dekorationsfolie med fina önster. Det färdiga podiet mäter: H: 58 cm (med hjul och 45 cm utan jul), L: 83 cm och B: 63 cm.
 6. Inspiration: v15230 Virkad matta

Artiklar 1-36 av 281

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company