FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Bröllop

Dekorationer för bröllop

Vill du, att den stora dagen ska ha ett vackert tema?

Här hittar du ett stort utbud av artiklar i många färger och idéer med beskrivningar till vackara bröllopsdekorationer, så bröllopet får personliga detaljer som passar er.

Artiklar 1-36 av 46

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14875 Välkomstskylt till festen med tavelfärg
  En välkomstskylt till dörren eller ingången till dina gäster som kan användas vid festliga tillfällen. Måla träskylten med tavelfärg och därefter kan texten skrivas med krita eller Chalk marker, på det viset kan tavelskylten används flera gånger. Träbokstäverna målas med hobbyfärg innan de sätts fast med dubbelhäftande tejp.
 2. Inspiration: v16028 Målade bokstäver /kärleksord med glitter
  Det fristående ordet (love) av MDF målas med Plus Color hobbyfärg. Efter färgen torka penslas lim på och glitter strös i.
 3. Inspiration: v14133 Dukning och dekorationer i vitt/grönt av Happy Moment material

  Bordet är dukat med vit duk och löpare av limefärgat nät från Happy Moments. Bordsdekorationerna är hjärtan, utstansade av strukturpapper och menykort av vit kartong som dekorerats med satinband. Bordskorten/placeringskorten är manillamärken som satts fast på glasen med miniklämmor.

 4. Inspiration: v13779 Glasvase med bælte af hvidt satinbånd, isat træhjerte

  Hver glasvase er pyntet med et bælte af hvidt satinbånd, ibundet et træhjerte. Sammen med spredte dekosten er vaserne herefter anrettet på en hvid dug med hvid løber af stoflignende net fra serien, Happy Moments.

Artiklar 1-36 av 46

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company