Ängel och nötknäppare gjord av sykartong och piprensare

#v15764

Gör en ängel och nötknäpparfigur med vintagelook av droppformade julkulor av kartong. Broderi med piprensare på den utstansade sykartongen. Använd träkulor som huvud och dekorera ytterligare med piprensare och paljetter.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Gör en ängel genom att klippa av 2 st. piprensare på mitten, så det blir 4 halvor. Forma änglavingar av en silvrig piprensare som vi visar på bilden.
Guide step %d
2   Sätt de klippta piprensardelarna genom sykartongens hål en efter en, tills det bildat ett önskat mönster. Vrid ihop ändarna på baksidan. Sätt en silvrig piprensare genom kulans översta hål från framsidan och vrid den runt den översta piprensaren på baksidan, så den är fastgjord.
Guide step %d
3   Sätt fast vingarna på baksidan genom att vrida runt piprensaren. Trä huvud och paljetter på piprensaren och vik resterande så det blir en ögla att hänga upp i.
Guide step %d
4   Gör en nötknäppare genom att klippa svart och guld piprensare som vi visar på bilden. Sätt den ena delen av piprensaren i guld genom sykartongens översta hål vira runt figuren. Änden ska användas till huvud, hatt och upphängning.
Guide step %d
5   Sätt 3 bitar korta, svarta piprensare genom de mittersta hålen och sätt därefter piprensaren i guld på tvären som vi visar på bilden. Vrid ihop ändarna på baksidan och klipp ev. av piprensaren. Gör hatten genom att vira den tjocka piprensaren runt ett finger. Gör en detalj på hattens front med en liten bit piprensare i guldfärg.
Guide step %d
6   Trä huvudet och hatt på den guldiga piprensaren som därefter viks till en ögla att hänga upp i. Forma ev. en liten bit svart piprensare till mustasch och fäst med lim.
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu