Pouring-Fluid

1 St., 150 ml
#301840
0% of 100
0
27
85,00 SEK
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 kr

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Akryl och vattenbaserat medium som gör färgen mer flytande. Perfekt för flytande målning/flytande målning i akrylfärger.

Pouring-Fluid är en vätska som du blandar till med hobbyfärg och akrylfärg för att färgen ska bli mer flytande. Täck arbetsytan med plast innan du börjar och använd engångshandskar. Häll önskade färger och Pouring-Fluid i förhållandet 2:1 i fyra bägare och rör om. Häll alla färger i separata lager i en bägare. Placera en målarduk ovanpå bägaren med framsidan på duken vänd mot färgen, vänd och lyft upp bägaren – färgerna kommer nu att rinna ut. Luta och flytta målarduken så att färgerna separeras och flödar runt ytan. Observera! blir blankt och vattentätt när det torkar, gulnar inte och har en torktid på 24 timmar.

Använd flytande färgtekniker för att skapa abstrakta konstverk och slående färgeffekter:.

  • Skapa ett vackert konstverk med flytande färg
  • Dekorera en blomkruka med unik marmoreffekt
  • Skapa iögonfallande marmorerade ytor på trämöbler
.

Du behöver inte ha en konstnärlig ådra för att använda vår media Pouring-Fluid. Faktum är att både erfarna konstnärer och nybörjare kan skapa vackra konstverk med hjälp av Pouring-teknikerna. Flytande målning och flytande målning i akrylfärg är två superroliga aktiviteter där du aldrig vet hur resultatet kommer att bli – du får ett unikt konstverk varje gång. Många använder till exempel Pouring-Fluid för att skapa en vacker och populär marmoreffekt på ytor som trä – medan andra använder det för att skapa abstrakta målningar på målarduk. Vad du än väljer att göra, kan du enkelt blanda ihop Pouring-Fluid med vår hantverksfärg och akrylfärg. Du hittar båda typer av färg här på vår webbplats. När du väl har skaffat färg och Pouring-Fluid är du redo att börja flytande målning/flytande målning med akrylfärg

Mer information
Art.nr.301840
Enhetst.
SäsongBasis
EAN4000798121174
Antal 1 st.
Antal 150 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Pouring-Fluid, 150 ml/ 1 flaska
Your Rating
EUH208 Innehåller 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.
Säkerhetsdatablad
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company