Patchworktyg

1 Bunt, 4 St., 45x55 cm, 100 g, Rosa
#441832
#441832
0% of 100
0
37
107,00 kr
Lägg till i önskelista
I lager
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Mönstrat tyg till patchwork i fat quarters av 100% bomull. Certifierad enligt Oeko-Tex® Standard 100 - världens ledande hälsomärkning för textilier som är testade för skadliga ämnen. Tål tvätt vid 40 ° C (krymper 3-5%).

Fat quarters patchworkstyg i förpackning med matchande färger, redo att användas i olika hobbyprojekt. Dessa praktiska, mindre tygstycken gör det enkelt att uppdatera en tygkollektion och ha ett stort urval tillgängligt. Tyget kan användas för både stora och små syprojekt. Detta patchworktyg krymper 3-5% i första tvätten. Om du planerar att kombinera ditt patchworkarbete med olika textilier och vill att det ska hålla sig snyggt efter tvätt, är det viktigt att kombinera och sy med textilier som krymper jämnt i tvätten.

Detta tyg är bra till patchwork och quiltning, där det är viktigt att bomullens kvalitet och vävning gör tyget extra stabilt och inte blir skevt, när många tygbitar ska klippas och sys ihop. Patchworkstyget är också perfekt för användning i en lång rad av andra hobbyprojekt och inte bara för att sy lapptäcke/patchwork. Du kan till exempel göra vackra hårspännen och scrunchies, sy din egen fruktpåse eller använda tyget för decoupage på papp, trä eller glas. Eftersom det är Oeko-Tex-certifierat kan tyget också användas för återanvändbart matemballage tillverkat med smält bivax

10%
Mer information
Art.nr.441832
VarumärkenCreativ Company
Enhetbunt
SäsongBasis
EAN5712854422659
Vikt 100 g
Antal 1 bunt
Antal 4 st.
stl. 45x55 cm
Färg rosa
Write Your Own Review
Du recenserar:Patchworktyg, stl. 45x55 cm, 100 g, rosa, 4st./ 1 bunt
Your Rating
Mark image
Oeko-Tex 100 - Oeko-Tex 100 är en märkning för textilier, vilket garanterar att alla strikta krav på t.ex. färgning, azofärgämnen, bekämpningsmedel och konservering uppfyller alla gällande regler. Det är en märkning på själva textilien, vilket innebär att det ligger stor vikt på slutanvändaren och kan därför inte miljömärkas.
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu