Fraktfritt vid köp över 299.00 kr.

Patchworktyg

SKU
44183
4 250,00 SEK
I lager
(2-5 days)

Mönstrat tyg till patchwork i fat quarters av 100% bomull. Certifierad enligt Oeko-Tex® Standard 100 - världens ledande hälsomärkning för textilier som är testade för skadliga ämnen. Tål tvätt vid 40 ° C (krymper 3-5%)

Fat quarters patchworkstyg i förpackning med matchande färger, redo att användas i olika hobbyprojekt. Dessa praktiska, mindre tygstycken gör det enkelt att uppdatera en tygkollektion och ha ett stort urval tillgängligt. Tyget kan användas för både stora och små syprojekt. Detta patchworktyg krymper 3-5% i första tvätten. Om du planerar att kombinera ditt patchworkarbete med olika textilier och vill att det ska hålla sig snyggt efter tvätt, är det viktigt att kombinera och sy med textilier som krymper jämnt i tvätten

Detta tyg är bra till patchwork och quiltning, där det är viktigt att bomullens kvalitet och vävning gör tyget extra stabilt och inte blir skevt, när många tygbitar ska klippas och sys ihop. Patchworkstyget är också perfekt för användning i en lång rad av andra hobbyprojekt och inte bara för att sy lapptäcke/patchwork. Du kan till exempel göra vackra hårspännen och scrunchies, sy din egen fruktpåse eller använda tyget för decoupage på papp, trä eller glas. Eftersom det är Oeko-Tex-certifierat kan tyget också användas för återanvändbart matemballage tillverkat med smält bivax

Innehåller: 48 buntar i 6 färgkombinationer, varje bunt med 4 olika designer

Mer information
SKU 44183
Färga Blå, Grön, Gul , Röd , Svart
Unit bunt
Säsong Basvara
Vikt 100 g
Antal 48 bunt
Antal 48 bunt
stl. 45x55 cm
Färg svart;blå;grön;rosa;röd;gul

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

Mark image
© Creativ Company