Paketinslagning och dekorationer i rött och vitt.

#v14556

Paketen är inslagna med presentpapper i rött och vitt och dekorerade på olika vis, bl.a. med matchande washitejp, polyband, dekorationsband, flätade pappersstjärnor och manillamärken med glitter. Allt i design Copenhagen från Vivi Gade.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Slå in paketet med presentpappret som har olika designer på varje sida. Dekorera med ett brett bälte av samma papper men med den andra designen utåt. Knyt ett dekorationsband runt paketet från båda sidor. Knyt ett dekorationsband runt paketet från båda sidor. Dekorera med en rosett och sätt i ett manillamärke.
Guide step %d
2   Slå in paketet. Dekorera med stjärnstrimlor i två bredder i glitter och lack. Fläta ihop dem lodrätt och vågrätt. Fäst med dubbelhäftande tejp. På en av strimlorna fästs en stjärna (med Dodz klisterprickar), där de uppåtstående stjärntaggarna bara flätats på en av sidorna. (Följ beskrivningen på stjärnstrimlornas förpackning, steg 1-16).
Guide step %d
3   Slå in paketet. Dekorera med ett brett bälte av silkespapper och ett smalare bälte av presentpappret, men med den andra designen upp. Motiv stansas ut med en stans. Stansa även ut motiv i manillamärket och sätt fast det i ett dekorationsband, som knyts runt paketet.
Guide step %d
4   Slå in paketet. Dekorera med polyband och stjärnstrimlor som flätas lodrätt och vågrätt. Fäst med dubbelhäftande tejp. På mitten fästs en kubformad stjärna (med dubbelhäftande tejp), som endast flätas i 3D på framsidan. (Få beskrivningen till att fläta denna här på hemsidan under idé, 14216).
Guide step %d
5   Slå in paketet. Sätt fast ett bälte med washitejp och ett långt stycke fin guldtråd, som viras flera gånger runt paketet. På en enkel guldtråd läggs små bitar washitejp dubbelt och klipps till i ändarna till flaggor. Dekorera även med en stjärna, som flätas utan uppåtstående stjärntaggar. (Följ beskrivningen på stjärnstrimlornas förpackning, steg 1-12).
Guide step %d
6   Slå in paketet. Använd dubbelhäftande tejp och sätt fast en stjärnstrimla av lack som bälte. Stansa ut motiv i ett manillamärke och sätt fast manillamärket i ett dekorationsband, som knyts runt paketet ovanpå bältet. Limma de utstansade motiven på paketet.
Guide step %d
7   Slå in paketet. Använd dubbelhäftande tejp och sätt fast en stjärnstrimla av lack som bälte. På bältet sätts en lackstjärna (med Dodz klisterprickar), som endast flätats med uppåtstående stjärntaggar på en sida. (Följ beskrivningen på stjärnstrimlornas förpackning, steg 1-16).
Guide step %d
8   Slå in paketet. Knyt ett dekorationsband runt paketet från båda sidor och avsluta med en rosett.
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu