Paketinslagning med metallpapper och glittriga dekorationer.

Paketinslagning med metallpapper och glittriga dekorationer.

Inspiration: 14557

Från: 21,00 kr

Till: 9 681,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 9 681,00 kr

Paketerna är inslagna med presentpapper i guld och röd metall, de är dekorerade på lite olika set. Två med en snöflinga av vitt papper. Två med en flätad stjärna och en med en stor pompon av silkespapper. Därutöver matchande Washitejp, polyband, fin guldtråd, band och manillamärken med glitter. Allt i design från Vivi Gade.
Guide step 1
A
Slå in paketet i glitterfilm. Dekorera med ett brett bälte av presentpapper i guld. På den andra leden knyts 5 fina guldtrådar. Lägg en snöflinga av vitt papper på mitten, stansa ut motiv från ett manillamärken och sätt fast i ett dekorationsband, som knyts runt bältet.
Guide step 2
B
Slå in paketet med presentpapper i röd metall. Använd dubbelhäftande tejp och sätt fast en snöflinga av vitt papper. Stansa motiv i manillamärket och knyt fast i en lång fin guldtråd som viras flera gånger runt paketet.
Guide step 3
C
Slå in paketet med presentpapper i guld. Knyt polyband runt och dekorera på mitten med en pompon av silkespapper som sätts fast med dubbelhäftande tejp. Pompon: Vik lagren i zig-zag och sätt ihop på mitten med guldtråd. Veckla ut till en solfjäder och krama ihop lagren till en pompom
Guide step 4
D
Slå in paketet med presentpapper i röd metall. Montera Washitejp på den ena sidan och knyt runt med dekorationsband med glitter runt den andra. På mitten fästs en stjärna med Dodz klisterprickar som endast flätas med uppstående stjärntaggar på en sida. (Följ beskrivningen på stjärnstrimlornas förpackning, steg 1-16).
Guide step 5
E
Slå in paketet med presentpapper i guld. Dekorera med ett brett bälte av silkespapper. På paketets andra led monteras Washitejp. På mitten fästs en stjärna med Dodz klisterprickar som endast flätas med uppstående stjärntaggar på en sida. (Följ beskrivningen på stjärnstrimlornas förpackning, steg 1-16).

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms