Paketinslagning i rött och vitt, dekorerade med stickers och band

Paketinslagning i rött och vitt, dekorerade med stickers och band

Inspiration: 14555

Från: 2,60 kr

Till: 10 662,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 2,60 kr

Till: 10 662,00 kr

Paketen är här inslagna med presentpapper i rött och vitt och dekorerade på lite olika sätt, bl.a. med matchande Washitejp, polyband, bast, självhäftande halvpärlor, stickers och manillamärken. Allt i Copenhagen design från Vivi Gade.
Guide step 1
A
Slå in paketet. Surra 6 guldtrådar 1 gång runt paketet. Separera trådarna i den ena änden och fäst med tejp. Sätt fast en stjärna med Dodz klisterprickar. Dekorera med självhäftande halvpärlor och en stickers.
Guide step 2
B
Slå in paketet med presentpappret med olika designer på varje sida. Sätt fast ett brett bälte av samma papper, fast med andra sidan upp. Knyt med bast flera gånger runt paketet. Sätt på en stjärna med Dodz klisterprickar och dekorera med självhäftande halvpärlor och stickers.
Guide step 3
C
Slå in paketet med presentpappret som har olika designer på varje sida. Sätt fast ett band av samma papper på båda leden av paketet, men använd andra sidan av pappret. Limma på liten "ficka" med hål i varje sida, i mitten av paketet. Gör en ring av en lång strimla och stick igenom fickan så det blir som en rosett.
Guide step 4
D
Slå in paketet. Dekorera den ena leden med två bälten av Washitejp, den andra leden dekoreras med bast som fästs med en sticker på mitten.
Guide step 5
E
Slå in paketet. Dekorera den ena leden med två bälten av Washitejp och självhäftande halvpärlor.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms