Mini DIY Kit

1 Förp., Toalettrulle Robot
#
977434
43,00 SEK
I lager
:: Leverans 3-5 vardagar
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 SEK

  • return_black.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Innehåller: Metallpapper i ark och strimlor, självhäftande dekorgummicirklar, piprensare, Clear Multi Glue och självhäftande rullögon. Mönsterark på insidan av emballaget.

Materialset till robot med armar och ben av vikt papper. Emballget används till figuren. Lägg till en tom toalettrulle. Beskrivning medföljer.

Utöver materialen i detta set, ska du också använda en tom toalettrulle, en blyertspenna och en sax. Börja med att limma metallpapper runt toalettrullen. Sätt fast pappret med dekorgummicirklar. Vira piprensare till spiraler runt en blyertspenna till robotens ben och hörlurar.

Tanken bakom detta kit/materialset är att inspirera till 'kreativ med återvinning' och återvinna tomma förpackningar - både från hushållet (som toalettrullar, mjölkkartonger, äggkartonger m.m.) samt förpackningens emballage och kombinera dessa med fantasi och kreativitet till roliga figurer. Genom den kreativa processen och det efterföljande leken är detta kit ett perfekt tillfälle att prata och lära sig om återvinning. Barnen lär sig att utveckla sin kreativitet och att man genom att använda sin fantasi kan sätta samman skräp och enkla hobbymaterial till nya saker som fantasifigurer, leksaker m.m. Detta inspirerar barnen att se saker på nya sätt och till och med fortsätta att återvinna andra ämnen på kreativa sätt istället för att kasta ut dem

Mer information
Art.nr.977434
Enhetförp.
EAN5712854421522
Antal 1 förp.
Antal 1 förp.
Motiv/form Toalettrulle robot
Write Your Own Review
Du recenserar:Mini DIY Kit, Toalettrulle robot, 1 förp.
Your Rating
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company