Kortserie med washitejp och mosaik av paljetter

Kortserie med washitejp och mosaik av paljetter

Inspiration: 13419
0,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: Tillfälligt slut

0,00 kr

Inbjudan är ett dubbelt brevkort, som här dekorerats runt kanten med washitejp, i mitten görs ett abstrakt motiv av paljettmosaik. Därefter knyts ett hampasnöre i. Menykort och bordskort görs av Color Bar Kartong och dekoreras i samma stil som inbjudan.

Visa alla
...
Den här idén kommer från:
Populära idéinspirationer
Så här gör man
Guide step 1
1.
Inbjudning: Washitejp monteras runt kanten på framsidan av det dubbla brevkortet.
Guide step 2
2.
Lägg mosaiken på framsidan av kortet i ett mönster efter fri fantasi. Klipp ev. i mosaikbitarna, antingen på längden, på tvären eller diagonalen.
Guide step 3
3.
Sätt fast dubbelhäftande tejp på varje rad av mosaik och ta bort dem från kortet! Rita först runt dem med en blyertspenna, som suddas ut senare. Detta underlättar för att bättre kunna lägga tillbaka motivet på kortets framsida.
Guide step 4
4.
Ta bort det yttersta lagret av tejpen och sätt fast motivet på kortets framsidan, rad för rad.
Guide step 5
5.
Använd en svart Uni Posca tusch för att rita detaljer på mosaikmotivet.
Guide step 6
6.
Skär till en liten skylt av Color Bar kartong. Skriv ut en liten text och fäst på skylten. Använd dubbelhäftande tejp. Med en Screw Punch görs hål i hörnet av både brevkort och skylt, sätt därefter i hampasnöre och knyt ihop delarna.
Guide step 7
7.
Menykort: Skär en bit Color Bar kartong på 10 x 20 cm. Mitten markeras med ett falsben, vik över och sätt fast den utskrivna texten på framsidan med dubbelhäftande tejp. Runt kanten sätts mosaik fast.
Guide step 8
8.
Bordskort: Skär en bit Color Bar kartong på 6 x 6 cm. Sätt fast den utskrivna texten, som skärs ut lite mindre än kartongbiten. Upptill och nertill dekoreras med en rad av mosaik, som sätts fast med dubbelhäftande tejp.

Köp produkter till idén

Inga alternativ är tillgängliga för denna produkt.

Summa: 0,00 kr

Inkl moms