Kortserie med rosa Pearl kartong och rhinstenar

Kortserie med rosa Pearl kartong och rhinstenar

Inspiration: 13412

Från: 21,00 kr

Till: 6 265,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 6 265,00 kr

Inbjudningen är ett kort från Vivi Gades designserie, Skagen, dekorera med papper från samma serie, Pearl kartong och självhäftande rhinstenar. Menykort och placeringskort/bordskort görs av Color Bar kartong och dekoreras på samma sätt som inbjudningen.

Guide step 1
1.
Inbjudning: Skär till designpappret, så det passar i ramen på framsidan av det dubbla kortet, varpå det sätts fast med dubbelhäftande tejp.
Guide step 2
2.
Skriv ut mönsterarket, som finns som en särskild pdf-fil till idén. Klipp ut och rita av på Pearl kartong. Klipp ut och använd dubbelhäftande tejp för att sätta fast delarna på varandra, en utskriven text och ett utskrivet motiv/foto. Det sistnämnda klipps lite mindre än kartongdelarna.
Guide step 3
3.
Med 3D-kuddar sätts den monterade texten och motiv/foto på kortets framsida.
Guide step 4
4.
Dekorera med självhäftande rhinstenar.
Guide step 5
5.
Menykort: Grå Color Bar kartong skärs i 10,5 x 25 cm. Mitten markeras med dett falsben. Vik till dubbelkortet, framsidan dekoreras med washitejp runt alla kanter, överlappa i alla fyra hörn.
Guide step 6
6.
I varje hörn, där washitejpen överlappar, skärs det försiktigt ett diagonalt snitt och överbliven tejp tas bort. Därefter dekoreras menykortet efter samma sätt som på inbjudningen.
Guide step 7
7.
Bordskort/placeringskort: Skär till en bredd på 22 cm i ett ark designpapper.
Guide step 8
8.
Av designpappret viks en påse. Vik pappret på mitten åt båda hållen. Vik ut igen från den breda kanten och vik in hörnen till falslinjen i mitten. Vik ut igen.
Guide step 9
9.
På pappret framstår 8 linjer att vika efter. Vik in pappret vid de diagonala falslinjerna, så en trekantig "hatt" uppstår.
Guide step 10
10.
Vik in varje sida mot mitten, en gång till. Upprepa på motsatta sida.
Guide step 11
11.
I öppningen överst viks pappret ner till kanten av det tvärgående pappret. Upprepa på motsatta sida och tryck botten platt inifrån. Lägg en liten överraskning i påsen och stäng till med en klämma.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms